Ense Bölgesi Lazer Epilasyon

Erkeklerde ense kıllarının yapısı kadınlara göre çok daha kalındır, bunun başlıca nedeni saç traşı esnasında ense kıllarının jilet veya ustura ile alınmasıdır. Bu nedenle erkekler ense kıllarını düzelttirmek için sık sık berbere gitmek zorunda kalırlar. Son dönemlerde ense kılları için lazer epilasyonu keşfeden erkekler, bu bölgedeki kıllardan kalıcı olarak kurtulmaya başladılar.  Ense bölgesindeki batık kıllar için de çözüm sunan lazer epilasyon erkekler arasında hızla yayılmakta ve ense için lazer epilasyon yaptıran erkeklerin sayısı her geçen gün artmaktadır.

Ense Bölgesi Lazer Epilasyon Kaç Seansta Biter?

Uygulama yaptıracak kişide hormonal bir problem yoksa, ek protein takviyesi almıyorsa ortalam lazer epilasyon seans sayısı 6 ila 8'dir. Kıl yapısı,kıl  rengi, kıl yoğunluğu ve cilt rengine bağlı olarak seans sayısı artabilir veya azalabilir.

Ense lazer epilasyonun ağrılı olmasından yakınan misafirlerimiz için soğuk başlıklı lazer uygun bir çözümdür. Gelişmiş soğutma sistemi ve kıl tipinize ve cilt tipinize uygun protokoller ile daha az ağrılı bir lazer epilasyon işlemi yaptırmanız mümkündür.


Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış

Yorum Yaz

Bize Ulaşın

Hizmetlerimiz

İletişim

Bizi Takip edin

Lonay Güzellik ve Kişisel Bakım
© 2020 Fixed asmbly idea & application