Sırt Bölgesi Lazer Epilasyon

Günümüz modern insanının istenmeyen kıllarla mücadelede en çok tercih ettiği yöntem lazer epilasyondur. Ağda, tüy dökücü kremler, jilet gibi yöntemler artık çok eskilerde kalmış durumdadır. Geçici çözümler sunan bu işlemler artık hızla terk edilmekte ve lazer epilasyon ön plana çıkmaktadır. Sırt bölgesinde aşırı tüylenme erkeklerde istenmeyen bir durumdur. Kıl dönmeleri de yoğun sırt tüylenmelerinde yaşanan başka bir sorundur. Bu bölgedeki kıllanmalarda klasik yöntemler hem çok ağrılıdır hem de uygulama için ikinci bir kişi gereklidir. Lazer epilasyon uygulamaları, bu tür yoğun sırt tüyleri olan kişiler için önemli kolaylık sağlamıştır.


Sırt kılları, derin yerleşimli ve kalın tüylerdir. Bu nedenle seçilecek lazer tipi derine inmelidir. Ancak bu şekilde kıl köküne ulaşılabilir. Aynı zamanda kalın tüylerin melanin ismindeki boya maddesi fazladır. Lazer, melanin tarafından da iyi tutulmalıdır. Bu nedenle sırt kıllarında en etkili lazerler, Diode lazerlerdir. Alexandrite lazerler, bu bölgede yeterli derinliğe ulaşamaz ve etkinlikleri zayıftır.


Erkek Sırt Bölgesi Kaç Seansta Biter?
Erkeklerde sırt bölgesindeki kıllar derin yerleşimlidir . Sırt bölgesi ortalama 8 seanstır. Kıl rengi, kıl yoğunluğu ve kıl kalınlığına bağlı olarak 1-2 ek seans daha gerekebilir.

Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış

Yorum Yaz

Bize Ulaşın

Hizmetlerimiz

İletişim

Bizi Takip edin

Lonay Güzellik ve Kişisel Bakım
© 2020 Fixed asmbly idea & application