Koltuk Altı Lazer Epilasyon

Koltuk altı kılları hem estetik hem de hijyenik nedenlerden dolayı alınmaktadır. Bu bölgedeki kıllar hijyen iyi sağlanmazsa mantar, bakteri gibi enfeksiyonlara sebebiyet verebilirler. Aynı zamanda terlemeyi de arttıran bu kıllar özellikle yaz aylarında ter kokusuna neden olabilirler.

Koltuk altı kılları hem estetik hem de hijyenik nedenlerden dolayı alınmaktadır. Bu bölgedeki kıllar hijyen iyi sağlanmazsa mantar, bakteri gibi enfeksiyonlara sebebiyet verebilirler. Aynı zamanda terlemeyi de arttıran bu kıllar özellikle yaz aylarında ter kokusuna neden olabilirler. Bu nedenlerden dolayı kadınların yanında günümüz modern erkeği de koltuk altı kılları için lazer epilasyonu tercih etmektedir. 

Ağda, jilet, tüy dökücü kremelr geçici çözümlerdir. Lazer epilasyon ise kalıcı sonuçları ile istenmeyen koltuk altı kılları için ideal bir çözümdür.

Koltuk Altı Bölgesi Lazer Epilasyon Kaç Seans Sürer?
Koltuk altı lazer epilasyon ortalama 6 ila 8 seans sürer. Lazer epilasyon seans sayısını cilt rengi, kıl rengi ve kıl yoğunluğu gibi faktörler belirler. Dolayısıyla bazı kıl yapıları için ek birkaç seans daha gerekebilir. Ancak koltuk altı bölgesi lazer epilasyona en kolay yanıt veren bölgeler arasındadır. Bu nedenle çoğunlukjla ek senasa ihtiyaç duyulmaz.

Sağlık Açısından bir zararı var mı?
Koltuk altı lazer epilasyon sağlığa zararlı değildir. Lenflerin bulunduğu bölge olması nedeniyle bu tür endişeler taşıyan kişiler olmaktadır. Lazer epilasyon güvenli bir uygulamadır. Hakkında birçok bilimsel çalışma olan lazer epilasyonun lenflere zarar verdiğine dair hiçbir veri yoktur. Lazer ışını sadece kıl köklerini hedefler. Kıl kökleri birkaç milimetre derindedir. Lenfler ise çok daha derindedir, lazer ışını o derinliğe ulaşamaz ve lenflere zarar vermez.

Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış

Yorum Yaz

Bize Ulaşın

Hizmetlerimiz

İletişim

Bizi Takip edin

Lonay Güzellik ve Kişisel Bakım
© 2020 Fixed asmbly idea & application